måndag 26 september 2011

Trakorien i Fenix

Det nya numret av speltidningen Fenix, nr 5/2011, innehåller en hel del trakoriana:

* Intervju med undertecknad
* Artikel om rollspelet Svavelvinter
* Ett kapitel från Slaktare små, kapitel XV om Shaguls möte med tatueraren Xelimogga i Fontra Cilor
* En helsidesannons för romanen.

Artikeln åtföljs av Martin Bergströms bild med Perrima och isjätten Esimund liksom av två av Daniel Falcks tolv arketyper: vindhäxan och vargmannen. Intervjun blev ganska bra tycker jag för man balanserar alltid mellan det pretentiösa och det tramsiga när det gäller sådant.

4 kommentarer:

Nils L sa...

Den ska jag hålla utkik efter! vet du om någon annan tidning tänker recensera Slaktare Små?

Erik Granström sa...

Nils: Inte än, men inga recensionsexemplar är utskickade ännu eftersom bara sf-bokhandeln har boken men varken jag eller förlaget. Det kommer nog. Rapportera om ni ser något!

Gustav sa...

Läst med behållning i Fenix om de olika platser som inspirerat dig. Det är så man blir sugen på en bilsemester längs norrlandskusten med mitt vältummade exemplar av Trakorien i näven, eller kanske med ett ex av den nya kartan för att se om man känner igen sig.

Stort tack också för den korta men trevliga pratstund på SF-bokhandeln när du signerade mina böcker.

//Gustav

Erik Granström sa...

Gustav: Lustigt nog så fick jag precis ett mail från de optimistiska Stockholmare som för många år sedan på vinst och förlust tog bilen norrut för att "ta färjan till Clusta Noba". De ringde mig halvvägs till Härnösand och jag fick i all hast be min svärfar skjutsa ut dem för någon färja finns förstås inte. Vädret var oförtjänst underbart den natten med vindstilla och rena medelhavsvärmen minns jag. Gud värnar sina minsta ;-).