måndag 19 september 2011

Slaktare små har kommit ut!

Idag kom Slaktare små till sf-bokhandeln i Stockholm. Jag åkte genast ner och hämtade några exemplar och hann signera ungefär hälften av de som förhandsbeställts. Väldigt fin och tillsammans med den nya utgåvan av Svavelvinter som kom samtidigt så pryder den sin plats i bokhyllan.

Det är lite strul med distributionen så det kan nog dröja ett par dagar tills den kommer i handeln i andra affärer - sf-bokhandeln fick sina direkt ifrån tryckeriet.

Nu blir det väldigt spännande att höra vad ni läsare säger!

22 kommentarer:

brynolf sa...

Vi säger HURRA!! =D

Anonym sa...

Jag vill ha ett signerat exemplar till Tokyo. Hur gor man?

//Robert

Erik Granström sa...

Robert: maila mig din adress så ska jag se om sf-bokhandeln kan skicka ett. Jag ska ner dit och signera på onsdag igen.

Anders Wallander sa...

Härligt, då får jag hoppas man tillhör de första hundra då. Annars får man väl försöka ta sig till sf-bokhandeln den 1 oktober och få sin bok signerad =)

Joakim Kalcidis sa...

Vad kul med andra delen! Har verkligen längtat. Den första delen var första fantasyboken jag läst sen tonåren och jag var oerhört imponerad. Har även sålt av alla mina rollspelsböcker men undrar när Trakorien-rollspelet kommer släppas?

Erik Granström sa...

Joakim: Rollspelet beräknas komma "under hösten" och jag kan intyga att arbetet går framåt på alla fronter med rasande fart, dvs regler (skrivna, testade och justerade), texter, illustrationer och kartor. Det kommer att bli mycket snyggt och jag imponeras av professionaliteten hos alla inblandade.

Klaatu sa...

Varför promotas inte Slaktare Små på www.fantasyforum.se ? Det är dags för Coltso att öppnar marknadsföringsplånboken!

Erik Granström sa...

Klaatu: Jag tror inte att de känner till forumet - det är ju också ganska nytt.

Överhuvud taget så tror jag inte mycket kommer att hända före bokmässan i helgen som tar all deras tid, men nästa vecka ska jag sätta mig med dem och gå igenom vad som borde göras. Du (och andra) får gärna komma med fler förslag. Kontakta mig på erik.granstrom@gmail.com om du vill.

Jens sa...

Du kommer möjligtvis inte att finnas på SF-bokhandeln fredag, lördag eller söndag för att signera? Om så, ungefär vilka tider?

Erik Granström sa...

Jens: Jo, fast på den i Göteborg vid 13.00 på lördag den 24/9. Till Stockholm kommer jag 14.00 lördagen därpå, den 1/10.

Fred sa...

Plingade precis till i telefonen, DHL-packet från SF-bokhandeln finns att hämta. Blir inte många timmars sömn inatt :)

Erik Granström sa...

Kul att böckerna trillar ut nu. Jag har varit nere och signerat den andra hälften så nu ska all hundra vara på väg, inklusive de tio priserna från tävlingen.

Jag hoppas verkligen att ni återkommer med synpunkter och postar recensioner på era bloggar. Detta vad ni än tycker för tråkigast av allt är tystnad.

Kosta sa...

Äntligen hämtat den på sf-bok - lyckans stund. Fattar inte hur lång tid det har gått sen 2004. Blir helt yrsligt lycklig över att den är så tjock. Nu blir det att läsa.

Kristoffer S sa...

Äntligen har man boken i sin hand efter många års väntan. Boken är verkligen tjock. Erik har legat i med skrivandet!
Första intrycket, utan att ha börjat läsa själva innehållet, är att den grafiska designen andas kvalitet (omslag, kartor, typsättning). Boken ger ett seriöst intryck. Den stora frågan jag brottas med nu är om jag borde läsa om Svavelvinter igen innan jag börjar på denna. Jag läste Svavelvinter för ett år sedan. Hur har ni övriga gjort med den saken?

Victor Sjöström sa...

Jag var förutseende nog att läsa om Svavelvinter i somras. Mitt exemplar av Slaktare verkar tyvärr inte dyka upp idag så det kanske får bli ytterligare ett varv på Marjura under helgen... ;)

Calle sa...

Jag hämtade ut boken idag. Tack Erik för signeringen. Den sätter jag stort värde på! Och jösses vilken fin bok. Och tjock. En diger lunta sannerligen. En första genombläddring ger mig tillförsikt. Boken är gedigen och språket flyter fram och glittrar.
/Calle

Oskar Löfkvist sa...

Den är fantastisk. Namn- och språkbruk, alla roliga miljöer. En stor inspirationskälla för fler trakoriska äventyr. Stort tack!

Erik Granström sa...

Oskar: kul att höra. Har du eller någon annan här läst ut hela boken ännu?

Anders W. sa...

Fick mitt ex med posten i fredags. Stort tack Erik för signeringen och det mycket passande citatet från Vox Ranzina. Efter drygt 150 sidor måste jag säga att jag mina förväntningar inte kommit på skam. Språket, karaktärs- och miljöbeskrivningarna flyter fram på ett väldigt njutbart sätt. Jag uppskattar i synnerhet alla små underfundiga detaljer och referenser i texten. Det lilla stycket om Wrängerska huset är ett mästerverk i sig.

Klaatu sa...

Jag gör litet reklam för Slaktare Små på Medusa Games webbsida. Det är inte mycket men ändå mitt strå till stacken. http://medusagames.blogspot.com/

Erik Granström sa...

Tack ska du ha Klaatu!

Peter Larsson sa...

Äntligen är den på väg. Upp till 3 arbetsdagar säger SFbok