tisdag 13 september 2011

Tävlingsdags onsdag 14/9 - söndag 18/9

Imorgon smäller det! Ni kan vara med och tävla om tio numrerade och signerade exemplar av romanen Slaktare små. Böckerna kommer från tryckeriet nästa vecka. Jag signerar och levererar iväg priserna så snart jag själv får dem.

Tävlingreglerna ser ni i föregående blogginlägg - läs dem och följ dem om ni tänker vara med!

OBS REGELÄNDRING: Eftersom några oroade sig för att email är olika snabbt från olika platser i världen så kan man lämna svaren på två sätt. Dels kan man som tidigare maila dem till trakorien@hotmail.se. Alternativt kan man skicka svaren som personligt meddelande till mig, "Brior", från Fria ligans forum. Är man paranoid får man skicka svaren till båda ställena och jag kommer då bara att räkna det som når mig först och kasta det andra osett. Alla andra regler om att man bara får lämna ett svar, måste ha med adressen etc gäller fortfarande.


Tävlingen går i fem omgångar, en varje dag:

onsdag: Populärkultur
torsdag: Legender och sagor
fredag: Papperslappar
lördag: Personer
söndag: Scener

Man behöver inte kunna något om Trakorien eller om fantasy utan det handlar om förebilderna till företeelser i boken. De som följt min blogg och forumdiskussioner om Trakorien kan möjligen ha en fördel på någon fråga.

Jag kan inte säga hur lätt eller svårt det blir, men det är ju lika för alla och kan man bara skicka in svar på någon fråga så är man med på spelplanen.

Titta alltså in här mellan 18.00 och 18.30 imorgon!

7 kommentarer:

Guendolin sa...

Ska bli intressant! Jag läser just nu om Svavelvinter för fullt för att komma i rätt stämning till Slaktare små. Undra om det ger en liten fördel montro?

Erik Granström sa...

Guendolin: Det finns andra värden än en siffra i början på en bok. Hoppas att du kan uppskatta läsningen för dess egen skull.

Henke sa...

I sann trakorisk anda skulle böckerna istället hamnat på Tradera till den slyngel som betalade bäst. Kastyke vänder i ilska sitt anlete från dig Erik :-)

Vill även passa på att önska alla medtävlande lycka till!

Fredde sa...

Nar jag forbestallde boken fran SF-bokhandeln sa stod det 15/9 och nu sager du att du nasta vecka? Kommer man alltsa inte att kunna fa sin bok pa SF-bokhandeln den har veckan? Jag som sett fram emot det..
Men har man vantat i 6 ar sa ar en vecka till inte sa mkt.. =)

Erik Granström sa...

Henke: Du har naturligtvis rätt, men jag säger bara en sak: mutor - dessa de anonyma välgörarnas manna!

Det är för övrigt inte konstigare eller mer hädiskt än din lyckönskning till medtävlare. Alla trakorier inser att sådan mjukprata är en sidenduk lagd över ryggdunkardolken.

Erik Granström sa...

Fredde: Det har figurerat diverse datum och priser, men de uppgifter jag fått talar för tisdag eller onsdag 20-21 september. Målet var hela tiden bokmässan som ju är nästa helg. Om ni tittar in på sf-bokhandeln i Stockholm den första eller andra dagen så kanske vi stöter på varandra där för jag tänkte åka dit och signera alla de hundra utlovade förhandsbokningarna (och priserna till tävlingen).

Detta gäller alltså sf-bokhandeln i Stockholm därför att det går en låda dit direkt från tryckeriet. Göteborg får kanske sina först till helgen men då kommer jag dit och signerar på lördagen. Se deras hemsida.

Henke sa...

EG: Hahaha Touche!