onsdag 21 september 2011

Signeringar i Göteborg och Stockholm

Jag ska ner till bokmässan i Göteborg under lördagen för att signera och mingla om ni har vägarna förbi. Störst chans är att hitta mig i sf-bokhandelns monter eller hos Ersatz/Coltso. Följande tider är inbokade:

13.00 Signering på sf-bokhandeln i Göteborg
15.00 Signering och snack i sf-bokhandelns monter på bokmässan.


Lördagen därpå, den första oktober, så åker jag till Stockholm:

14.00 signering i sf-bokhandeln i Gamla stan.


Det vore kul att ses. Bara oss emellan så sitter jag hellre och pratar med en eller några få personer än inför en folksamling på en scen...

22 kommentarer:

Thomas sa...

Ah - nu är mitt förbeställda exemplar på väg från SF-bokhandeln. Blir spännande att se om jag fick ett av dom tidiga exemplaren! Nu gör det inget att det regnar och är grått ute! :-)

Magnus Eriksson sa...

Det var som tusan, jag fick visst inte ett av de första hundra numrerade fast jag tyckte jag var snabb som blixten med beställning. Men det tyder ju på att många har förhandsbeställt - också sant enligt snubben på Sf-bokhandeln - och det är ju kanske roligare ändå. Jag tittar förbi den 1 oktober helt enkelt.

Erik Granström sa...

Magnus: Jag tror att det var ca 150 beställningar för någon vecka sedan och några var sedan i våras. Jag fick helt enkelt en packe med beställningar som jag skulle signera. Men som sagt ordnar vi det.

Anonym sa...

Hade hoppats på att träffa dig på bokmässan. Jag skall dit på fredag så det var inte helt enligt plan när jag nu såg att du var på plats först på lördagen. Nåja allt går inte som man vill alla gånger. Hade varit kul annars.
Henrik von Lichtenstein

Kristoffer Nåhem sa...

Din sändning har sorterats och lämnat DHLs avgående terminal.

Kl tretton minuter över fyra idag :-D

Äntligen!!

Lycka till i Göteborg. Tyvärr inte möjlighet att vara där.

Erik Granström sa...

Det blir fler tillfällen! Hoppas att ni gillar boken och hör gärna av er med synpunkter.

Anonym sa...

Skaffade precis ett mycket efterlängtat ex av Slaktare små på SF bokhandeln och tänkte att det kunde vara på sin plats att tacka dig Erik för ditt arbete under de gångna åren. Boken kommer säkerligen bereda mig mycket nöje och tankvärda upplevelser.

Känns nästan lite som ett skämt att den bara kostade 198 pix då, inte för att klaga men jag hade lungt pungat ut med det tredubbla för att lägga labbarna på ett ex. Hur som helst, ett stort tack.

Erik Granström sa...

Anonym: Priset är en sak men det viktigaste för mig är att boken blir spridd så du får gärna prata och skriva om den. Känner du fortfarande att du har för mycket pengar så varför inte köpa ett ex till någon bekant?

Kul hur som helst att ni tycker det är roligt och som sagt hör gärna av er med synpunkter.

Anonym sa...

En sak som jag finner tämligen frustrerande är att böckerna inte finns översatta till engelska. Jag har ett antal vänner som jag skulle vilja förmedla upplevelsen av dessa till men det blir lite trixigt när dem bara finns på svenska. Känner inte riktigt att jag kan göra böckerna rättvisa genom att endast beskriva dem i generella ordalag.

Annars hade jag mer än gärna köpt ett extra ex eller två för att skänka till de närmaste i bekantskapskretsen.

Erik Granström sa...

Vi har samma intresse av att böckerna översätts till engelska, det kan jag försäkra. Det kanske blir av någon gång, vem vet?

Anonym sa...

Har just shoppat Slaktare små. Fet som en bibel! Får släntra runt lite på mässan innan läsningen kan börja ikväll.
HvL

Olle sa...

Jag fick nr 40 och ett litet rim. Tack så mycket, nu först måste jag läsa Svavelvinter igen.

M.S. sa...

Kul!!

Hur länge dröjer du dig kvar på SF-bokhandeln respektive på bokmässan imorgon lördag?

Erik Granström sa...

MS: Tiden i bokhandeln är mest beroende av att jag måste vara på bokmässan klockan 15 så det blir väl någon timme från 13.00. Sedan tänkte jag stanna på bokmässan några timmar och gå runt efter signeringen för att kolla vad som finns där. Stöt gärna på ni som vill prata för det är sådana möten jag mest ser fram emot.

Carl sa...

Kommer Slaktare Små att finnas tillgänglig som e-bok? Jag har nyligen upptäckt läsplattornas förträfflighet...

Erik Granström sa...

Carl: Vet faktiskt inte. Jag tror att piratandet lagt lite sordin på den marknaden om jag förstått förlaget rätt.

Nils L sa...

Jag har förstått att min väl förklädda agent från Rabdorana levererade en hälsning idag. Oavsett vad du trodde då så var hela ert samtal telepatiskt. Kolla filmen från övervakningskamerorna... ;-)

Med anledning av vad du skrev i mitt exemplar av Slaktare Små så har du givetvis en stående inbjudan att hjälpa till att inventera i min vinkällare när det passar framöver!

Erik Granström sa...

Nils L: Nu vet ju varken du eller övervakningskamerorna om det verkligen var jag eller en av mina kloner. En av mina identiska advokater kommer omedelbart att kopplas in på fallet om undersökningar inleds ...

Fast vin är ju en förmildrande omständighet i fallet förstås.

M.S. sa...

Tusen tack för trevlig pratstund på SF-bokhandeln i Göteborg! Nu ser jag fram emot läsningen!

Nils L sa...

Rabdorana vs advokater. Låter som dött lopp.

Vi kanske ska satsa på vinet istället.

Anonym sa...

Tack för signeringen på mässan! Kompisen som fyllde 30 blev mycket nöjd med presenten, och lär väl sträckläsa den... Ser själv fram emot att kasta mig över Svavelvinter.

/Magnus W

Anonym sa...

Och nu har slaktare sma kommit till Heidelberg ocksa - stort tack for att du tog dig tid Erik!

/Ziggy