måndag 12 december 2011

Rollspelet kan beställas - Trakorienkartan klar!

Från och med idag är det möjligt att förhandsbeställa rollspelet Svavelvinter från Fria ligan. Själva spelet beräknas vara färdigt för leverans i mars 2012. De 100 första som förhandsbeställer får sitt ex signerat av undertecknad OCH, för att kompensera kladdandet, Trakorienkartan i A1-format hemskickad redan idag.

Jag kan lova att kartan är fantastiskt fin och jag har den själv inramad framför mig när jag skriver romanerna - just därför har jag varit extra petig med att få den korrekt. Överhuvudtaget är jag imponerad över hela produktionen från Tomas Härenstams gedigna och välskrivna regler till illustrationerna och Christian Granaths formgivning. Det här blir en höjdare, mina vänner. Titta in hos Fria ligan och njut!

22 kommentarer:

Pär sa...

Mycket trevlig och snygg karta. Men kan de inte lägga upp en på hemsidan så att man får se den i högre upplösning?
Spelet ser för övrigt mycket intressant ut, illustrationerna är ruggigt snygga.

Christian sa...

Klicka på bilderna här så får du en något större visning: http://www.frialigan.se/svavelvinter/trakorienkartan/

-Christian för Fria Ligan

Anonym sa...

Betald och klar

Magnus sa...

Ser fram emot den här releasen något enormt. Jag tog och la in min beställning direkt! Det ser fantastiskt ut!

Magnus

Jakob sa...

Yes! Jag skickar in en beställning direkt. Och vilken snygg karta!

Pär sa...

Christian - jo jag såg det, men jag hade gärna tittat på en högupplöst bild :-)

Erik Granström sa...

Det ska tilläggas att kartan som jag visar här på bloggen inte är den slutliga. Bland annat har en skala tillkommit liksom en del korr och tillägg.

Jens sa...

Självklart köp! Nu är det bara att sitta och vänta...

Espen sa...

Uff! Hvorfor er det så vanskelig å bestille når man bor i Norge? Jeg har vært stoor Granström-fan siden tenåra, og har lest begge bøkene. Jeg vil selvsagt kjøpe det nye rollespillet, men man kan bare kjøpe hvis man bor i Sverige.

Jeg har jo veldig lyst på det fine kartet. Så jeg satser på at en bestilling til "Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge, Sverige" kommer frem til rett sted. ;)

Verkligen Stefan sa...

Hej!
Mycket fin karta, ofärdig eller ej. Det framkallar ljuva rollspelsminnen.
Jo, herr Granström, jag har startat en blogg, Verkligen Stefan (http://verkligenstefan.wordpress.com/), på vilken jag har tänkt skriva om fantastik (bland annat). Jag tänkte höra om du ville bli min premiärintervjuperson?
Jag har sänt dig frågorna via din Catahya-persona då vi har kommunicerat där förut.
På återhörande och tack på förhand.
/Stefan

Magnus sa...

Skulle det inte gå att ordna en karta av Marjura också? Det skulle vara en enorm tillgång när man kampanjar där.

Erik Granström sa...

Espen: hoppas att det ordnar sig. Jag har som sagt inte så mycket med det praktiska att göra, men kontakta Fria ligan via deras webbplats så borde de kunna ordna saken.

Jag månar förstås om mina nordiska vänner och tycker att det har varit för lite bråk om huruvida Björkebeningarna runt Hoskas klyfta är finnar eller norrmän på senare tid.

Erik Granström sa...

Stefan: Det är förstås en ära att få inleda. Jag hör av mig.

Erik Granström sa...

Magnus: Det kommer fler kartor inne i boken, bland annat av Marjura, kontinenten Argond och staden Tricilve. Dock är det inte så mycket detaljer på Marjura så att en stor karta är lika befogad.

Christian sa...

@Espen: maila till info@frialigan.se så får du hjälp!

-Christian för Fria Ligan

Anonym sa...

Betald och klar!

Birkebeineren sa...

Trodde någon elak existens dragit bort den björkbenska tråden ur nya världsväven? Om så dock inte är fallet hävdar jag med blodbands tyngd att självklart är de näverklädda av norsk härkomst! Annorledes tyckande får gärna försöka bevisa motsatsen i badstugan. :)

Erik Granström sa...

Birke: Det är klart att jag inte sprättar bort Björkebeningarna ur väven, men däremot kanske jag flyttar dem eftersom boken inte gör sig ärende till Hoskas klyfta med nuvarande planer.

Birkebeineren sa...

Då blir det spännande att se vart de kanske dyker upp! ...och om de har något att göra med Yal Kovanens slemsoppsklättring? ;)

Erik Granström sa...

Nu under natten fick Fria ligan in sin hundrade beställning, dvs inom mindre än två dygn. Därmed är möjligheten borta att få kartan på köpet men den kommer att säljas separat för den som vill ha den.

Stefan sa...

Hej Erik!
Jag vet inte hur man pingar, men intervjun på Verligen Stefan (http://verkligenstefan.wordpress.com/) ligger ute nu.
Tack igen.
/Stefan

Erik Granström sa...

Stefan: Tack ska du ha. Jag länkade till din intervju i ett nytt blogginlägg som du ser. Den blev bra tycker jag. Ser fram emot en recension.