fredag 27 maj 2016

Vanderland – omslag och e-bokSå här ser omslaget till Vanderland ut, den s.k. "jackan". Nu är det bara att vänta med spänning på att boken faktiskt dyker upp.

Vad gäller e-bok, så kunde vi faktiskt få ut den redan innan pappersboken kommer, men jag tyckte att det vore orättvist mot alla som liksom jag själv föredrar klassiska pappersböcker, så nu släpps de två versionerna samtidigt någon gång under veckan 13-17 juni om allt går enligt planerna. Att det dröjde så länge med e-boken Vredesverk berodde på att förlaget bytte produktionssystem vilket sedan inte visade sig vara kompatibelt med kanalerna ut när dessa låg kvar i de gamla systemen. Den omställningen är nu avklarad.8 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande, spännande. Kul, kul.

Jonatan

Magister sa...

Åh, jag kan knappt bärga mig -- tänka sig att äntligen få se alla skorpionerna ifyllda!!

Erik Granström sa...

Alla skorpionerna ifyllda är faktiskt något speciellt också för mig, eftersom de så att säga har utgjort bokryggarnas egen kronolab.

Pär Eriksson sa...

Är det bara jag som ser en mammut traska runt där ute i det vindpinade ishavet?

Erik Granström sa...

Pär: Fick faktiskt förslaget om mammut av någon annan igår! Om ni visste hur många olika saker folk läser in i klumpen i bakgrunden. Jag kan säga så mycket: det är medvetet gjort så att man inte riktigt förstår vad man ser. Det kommer dock att framgå av romanen.

Andreastornqvist sa...

Ojoj, det blir mycket läsande i sommar. :)

Anonym sa...

Självfallet är det Store Stenfar.

Jonatan

Erik Granström sa...

Jonatan: Alla får gissa och sedan får de som läser se ...