måndag 8 oktober 2012

En härlig vecka!

Först bokmässan förra helgen med lyckade signeringar och ett seminarium med Ola Wikander och Lotta Olsson, sedan kontrast i Uppsala denna helgen där jag tror att jag gnuggade mig med de flesta kufar jag känner. Jag hade egentligen bara tänkt deltaga i mina två paneldiskussioner under söndagen:

Miljö och landskap i fantasy
Why do we fall for the torturer?


Istället blev jag kvar både fredag, lördag och söndag under diskussioner så esoteriska att de inte ens kan fästas på skärm. Arrangörerna måste vara väldigt nöjda och ska ha en stor eloge. Hårdvarumässigt erövrade jag Stefan Ekmans avhandling, en bok av Abercrombie och spelet Robo Rally.

Sedan vann Storvreta Europacupen i innebandy, jag hann med en vinprovning på lördag kväll och spelade dessutom väldigt bra tennis idag!


Nu ner med näsan i tangentbordet igen för fortsatta fantasier!

5 kommentarer:

Jens Markström sa...

Tjoss!
Stabil helg, en annan satt hemma och snorade, hostade och gnuggade civ 4 modden Fall from heaven.

Ludvig sa...

Jag var bara där under söndagen, fast jag var med på dina paneldiskussioner, och uppskattade dem båda två. Jag köpte också din bok Svavelvinter, och fick den signerad, samt uppskattade en kort diskussion med dig och andra om författarskap, det var väldigt trevligt att träffa dig! Paneldiskussionerna var också bland de bättre jag någonsin varit på.

Erik Granström sa...

Kul att du gillade paneldiskussionerna Ludvig. Sådana är nästan omöjliga att planera eller förutsäga och blir mycket av en happening. Det handlar nog mycket om att deltagarna har bra personkemi och är på gott humör.

Erik Granström sa...

... och med bra personkemi menar jag då inte att de är sams utan snarare tvärtom.

Johanna Svensson sa...

Precis vad ni har på gång här, vad en stor plats. Jag är alltid på här ser de senaste nyheterna och uppdateringarna.