torsdag 6 oktober 2016

Beställ Shagul, T-shirten!


Från och med idag och tre veckor framåt har ni chansen att beställa Shagul som T-shirt, med fyra röda skorpioner och bansikans symboler på ryggen. På bröstet ser ni loggan för metalbandet Svavelvinter. T-shirten är en teaser inför min och Christian Älvestams platta som släpps under 2017. Vi har för närvarande åtta låtar inspelade i preproduktion och två återstår. Sedan ska solon läggas på, sånger nyinspelas i studio, låtarna mixas, skivor tryckas etc. I en av låtarna sjunger Shagul själv så därför föreslog jag namnet på tröjan. Trollkarlens namn betyder just "Skorpionen". Skorpionerna i trycket är som ni kanske vet hämtade från en 1500-tals världsatlas.

T-shirten har designats och säljs av Seiya Ogino, som kommer från Japan men bor i Nya Zeeland. Han har tidigare gjort omslag och annat till Christians plattor och verkar på det hela taget vara en kul kille.


Om ni vill ha en tröja så gå alltså till www.oginodesign.com och klicka på "Shop". Det finns bara en grej där ännu eftersom Seiya börjar sälja grejor just idag. Man betalar via Paypal.

Observera att tröjan bara går att beställa fram till 28 oktober, för sedan trycks hela batchen upp.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Shut up and take my Money!

Anonym sa...

Hej Erik,

Tack för ett grymt album. Upptäckte denna först i höstas när jag köpte albumet av dig :) Vet du möjligtvis om det går att få tag på en t-shirt?

// Daniel

Erik Granström sa...

Hej Daniel!

Dessvärre trycktes T-shirten bara upp mot förbeställning när det begav sig, så det finns inga i omlopp alls vad jag vet.

Kul att du gillade albumet!

/Erik

Anonym sa...

Tråkigt att höra,

Men då vet jag iaf :) Eller hur. Albumet är riktigt bra! Hoppas på en fortsättning ;)

// Daniel

Erik Granström sa...

Jo, det är inte omöjligt med någon slags fortsättning. Christian sade nyligen att han är sugen.