lördag 8 februari 2014

En fantastisk podd

Jag har blivit inbjuden att vara med i en Fantastiskt podd.

Upplägget är att fyra författargrupper har bildats, i Finland, Stockholm, Göteborg respektive Malmö. Varannan vecka spelar en av grupperna in en diskussion som har med författande av fantastik att göra och lägger ut den på sidan. Våra finska vänner har börjat och redan lagt ut ett första avsnitt.


Jag är med i Stockholmsgruppen tillsammans med Boel Behrman, Peter Bergting, Anders Björkelid och Oskar Källner.

Malmögruppen utgörs av Kristina Hård, Nene Ormes och Karin Tidbeck.

Göteborgarna är Susanna Björnberg, Pål Eggert, Stefan Hagel, Susanna Nissinen och Fredrik Persson.

I den Finska gruppen finns Mia Franck, Maria Turtschaninoff, Hannele Mikaela Taivassalo och Jenny Wiik (som också ritat porträtten av alla deltagare).

Mer information och själva sändningarna finns på gruppens webbsida. Gå gärna in och gilla oss på FaceBook också!

2 kommentarer:

Pär sa...

Hej! Tack för senaste avsnittet av En Fantastisk Podd, mycket inspirerande. Denna podd är numera min klara favorit. Har dock en viss invändning mot dels ljudkvaliten samt att det ibland blir lite rörigt och svårt att hålla reda på just vem som pratar. Kanske en tydligare "programledarroll" kan vara något. Men, stort tack!

Erik Granström sa...

Pär: Aha, jag visste inte att podden var uppe redan. Jo, det blev kaotiskt och då har sändningen ändå redigerats eftersom den första inspelningen klippte efter en kvar så att vi fick ta om. Alla satt på olika håll, hade aldrig tidigare pratat och hade ingen egentlig agenda, så man får vara nöjd som det är.