måndag 11 juni 2012

Signering

Rollspelet Svavelvinter har anlänt! Jag har just signerat de etthundra förhandsbeställda exemplaren som nu är på väg i bil söderut för packning redan ikväll. Imorgon tisdag går böckerna iväg och på lördag blir det släpp på Sf-bokhandeln i Stockholm. Jag ska dit och Fria ligan ska dit.

Kom gärna du också!

13 kommentarer:

Mäster Mäkolv sa...

Åh, du fantastiskaste av nyheter att smeka mitt sinne. I natt vet jag inte om jag kommer att sova gott eller ligga gott vaken av längtan. :)

Peter sa...

Vilka tider kommer herr berättare vara på plats i butiken? Det vore intressant att införskaffa sig ett rykande färskt exemplar och måhända få en kråka i den samtidigt om möjligt.

Erik Granström sa...

Peter: Jag planerar att vara där från strax efter klockan 14 tills de stänger vid 17.

Birkebeineren sa...

Vilka nyheter! :)

Kristoffer S sa...

Jag fick just boken i brevlådan. Den ger ett väldigt fint och gediget intryck. Jag slog upp boken på måfå och fick se kartan över Fontra Cilor. Trevligt nog är jag precis där i min omläsning av Slaktare Små (det finns ingen slump nära konfluxen?). Att få se Karglinda på kartan gav mig en mycket klarare bild av det jag läser. Jag tror att rollspelsboken kommer att göra läsupplevelsen ännu bättre.

Anonym sa...

Tack för en tjock bok i brevlådan och autograf! Nu blir det finfin sommarläsning! Tack tack! :-)

Erik Granström sa...

Kristoffer: Ingen slump indeed! Det som kan vara förvirrande med kartan och läsningen är hur Shagul med sällskap tar sig över floden från Palatsstråket till Folda. Vad som inte framgår av kartan är att fåran kan vara nästan eller helt torrlagd på sina ställen under sommaren innanför Naramsis ö. Ofta bygger lokalbefolkningen vid den årstiden provisoriska broar (dvs några plankor eller stenar att gå på) så att man ganska lätt kan ta sig över. Hamnen fylls däremot alltid på av mindre bifloder från Bolgolend vilka inte står utsatta.

skymandr sa...

Herre min jäkel! Vilken härlig bok att bläddra i! Tack för den, Erik!

Erik Granström sa...

Skymandr och andra: alltså, jag är inblandad i boken men det är ju på inget sätt jag som har gjort den. Jag har varit med under hela processen, lämnat synpunkter, givit idéer till bilder, rättat trakoriana, hittat på geografiska namn och skrivit några avsnitt, men det är många inblandade. Ni får gärna berömma och tacka mig, men det är pojkarna på Fria ligan som gjort det mesta jobbet.

Erik Granström sa...

Till och med min 86-åriga mor är helt extatisk för övrigt. Hon tar med spelboken och visar för sina pensionärskompisar.

Calle sa...

Jag kommer förbi imorgon eftermiddag. Hoppas vi ses då. Mvh Calle

David Skog sa...

Mycket trevlig halvöverraskning. Jag hade nästan hunnit glömma att jag hade beställt när det damp ner en avi från Posten. Verkar vara en riktig kvalitetsprodukt, förutom att någon har klottrat sitt namn på innehållsförteckningen... ;)

Erik Granström sa...

David: Jag vet vad du menar. Den där klåkladdande tomten har ju inte ens gjort spelet men du får reklamera!