fredag 15 juni 2012

Besök på Sf-bokhandlarna i Stockholm och Malmö

Jag kommer att besöka sf-bokhandlarna i Stockholm och Malmö med anledning av att spelet och pocketversionerna kommit ut. Jag signerar gärna eller så kan vi bara prata om ditt och datt. Kom gärna förbi om ni är i respektive trakt.

Stockholm: imorgon lördag den 16/6, sisådär mellan 14.15 och 17. Även Fria ligan finns på plats.

Malmö: Lördagen den 30/6 kanske mellan 11.00 och 15.00. Vi tänkte gå ut på någon pub kvällen den 29/6. Plats är ännu inte bestämt men om ni är intresserade så kontakta mig.

10 kommentarer:

bladerunner_35 sa...

Vad kul att du också kommer till Malmö. Då kan jag få mina ex signerade! Tyvärr jobbar jag natt den 29:e annars hade jag hängt på då också.

Tobias sa...

Tja, Bishops Arms ligger ju bara ett stenkast från SF-bokhandeln i Malmö, t ex...

Anonym sa...

Jag ämnar också dyka upp, åtminstone på pubkvällen. Bishops Arms är faktiskt också det mest passande jag spontant kan komma på. Tillräckligt lugnt för att man ska kunna snacka. Men det finns förstås fler ställen (många ganska stökiga), lite beroende på vad man vill ha nära till. Jag vill gärna ha några av de gamla äventyren signerade, så jag tar med dem. Vi ses!

/Petter B.

Anders Norén sa...

Det vore hemskt roligt att få gå på pub med en Författare. Men i så fall så måste jag först övertyga hustrun om att det är en bra idé, och pubkvällen måste inträffa tillräckligt sent för att det ska passa med dagishämtningen.

Ur ett pubkvällstaktiskt perspektiv så är min första tanke att 29 juni är lönehelg, med risk för trängsel, men å andra sidan så är det helgen efter midsommarhelgen vilket förhoppningsvis har tagit musten (vörten?) ur tillräckligt många presumtiva öldrickare.

Eh. Nu sitter jag här och svamlar vid tangentbordet, men vad jag vill säga är i korthet: planera inte efter mina preferenser, men meddela gärna tid och plats så att jag kan dyka upp om jag får möjlighet.

Erik Granström sa...

Anders: Jag låter SF-bokhandeln bestämma plats och meddelar så snart jag vet. Om ni som tänker komma räcker upp handen så kan vi ju boka bord.

Erik Granström sa...

Nu har vi alltså bestämt att vi går till Bishops Arms vid Gustav Adolfs torg i Malmö vid 20-tiden den 29/6. Den som kan och vill komma dit får gärna meddela mig redan idag så bokar vi bord.

Anders Norén sa...

Attans, vi har långväga gäster den helgen. Känns lite dumt att bara "hej, kul att ni kunde komma, nu drar jag, vi ses i morgon strax innan ni åker".

Tobias sa...

Jag anmäler mitt intresse den 29/6om det inte är för sent.

Tobias

Erik Granström sa...

Du är noterad och välkommen Tobias!

Daniel Strömholm (Secret Jitterbug) sa...

Det var trevligt att träffas i all hast och fästmön blev väldigt tacksam för sitt signerade ex. av Svavelvinter :) Planerar på att lägga vantarna på rollspelet inom snar framtid. :)

//Daniel