torsdag 15 december 2011

Två nya intervjuer

Två intervjuer med undertecknad dök upp på nätet idag. Först kom en i Tidningen Kulturen skriven av Alexander Sanchez - faktiskt fjärde gången jag synts där inom ett par månader.

Den andra är skriven av Stefan Hagel på hans blogg Verkligen Stefan. Den har ett litet annorlunda fokus som jag gillar.

Tillägg: såg just att Slaktare små omnämns som årets fantasy 2011 i tidningen "Vi Läser" också. Kul!

9 kommentarer:

Verkligen Stefan sa...

Du nämnde mig. Schyst :)

Snöandet på bloggen uppskattas av alla, tycks det, även av mig, men jag måste erkänna att det inte är min förtjänst då jag fick välja att ta med det eller ej.

/Stefan

Anonym sa...

Såg även att du blivit omnämnd "Årets Fantasy" i senaste numret av Vi Läser där de listade alla årets från A till Ö

/Johoohno

Erik Granström sa...

Johoohno: Det låter kul. Var kan man titta på "Vi läser"?

Anonym sa...

Sidan 37 i papperstidningen (nr 6). Nedan är en länk till deras hemsida, men jag tror inte man hittar deras texter där.

http://www.vilaser.se/nummer-6-ar-har/#more-2976

Det handlar om en kort notis, men det står att du med Slaktare små "skämmer bort oss med bra fantasy i tegelstensformat".

/Johoohno

Erik Granström sa...

Johoohno: Jag får försöka få tag på ett pappersexemplar till klippboken. Tackar!

David Skog sa...

Apropå intervjuerna har jag alltid undrat vad en veterinär gjorde på MySQL... Letade buggar? (Med eller utan eldkastare?)

(Jag har för övrigt glömt nästan allt jag lärde mig om SQL när jag läste informatik. Databaser är rent ut sagt jävligt tråkigt för det mesta.)

Erik Granström sa...

David i skogen: Ha, ha, det är verkligen en berättigad fråga! Min viktigaste och kanske enda merit var att jag hade spelat innebandy med en av grundarna.

De behövde någon icke-programmerare som höll i marknadsföring etc och jag hade arbetat som informationschef på två universitet, VD i reklambranschen etc och det räckte. Väldigt kul tid som man skulle kunna prata länge om.

David Skog sa...

Erik i Granströmmen (you give what u get):

Det förklarar åtminstone den avslappnade attityden till revisorer (towel day). En miljard dollar är trots allt en del pengar ;)

Erik Granström sa...

David S. Miljarden gick dessvärre inte min väg eftersom jag inte var med och grundade firman. Detta sagt så unnar jag grundarna deras pengar eftersom de startade något från ingenting som gav många i världen bra verktyg. Visste du förresten att det finns en Granströmmen på Erebkartan ;-). Henrik Strandbergs verk tror jag. Jag kan i sammanhanget avslöja att alla i Fria ligan + de som hjälpt mig med redigeringen av romanerna finns representerade på Trakorienkartan. Ni kan ju leta ...