måndag 6 maj 2013

Natt över TricilveFria ligan arbetar med den nye illustratören Joakim Ericsson för Lojalisternas tid - det äventyr som jag och Jerry Lasota har skrivit till rollspelet Svavelvinter. Utan att förringa tidigare illustratörer så är jag väldigt förtjust i hans stil. Bilden föreställer brandvakter som spanar från varmluftsballong under en tidig morgon över huvudstaden och kommer att pryda äventyrets baksida. Ballongen är fäst i stadsmuren mot Karniback. Ni kan se ytterligare en illustration av Joakim till speläventyret på Fria ligans blogg. Den föreställer Ingolmo Dokellas perukmakeri i Tricilve.

Som jag tidigare nämnt så utspelar sig äventyret i tiden mellan romanerna Slaktare små och efterföljaren. Spelet kommer förhoppningsvis före sommaren men om produktionen drar ut på tiden så blir det istället efter sommaren.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt romantikiskt ( är det ensett ord? ).

Kristoffer S sa...

Imponerande!

Erik Granström sa...

Anonym: Romantikiskt är definitivt ett ord. Det har kanske aldrig använts tidigare och Hemulerna kan inte hitta det i sina lexikon vilket får dem att protestera. Men det är definitivt ett ord. Definitivissimo!