söndag 7 april 2013

En rappare i Trakorien

Rapparen Petter läser som bäst Svavelvinter vilket jag tycker är väldigt kul. Kan är tydligen gammal rollspelare och pratar om hur spelandet blev ett bättre alternativ till "att dricka fulsprit" i parken. Kul tycker jag!

Metro

Aftonbladet (Idag)

4 kommentarer:

Joakim K sa...

Tänkte precis bubbla in hit och tipsa om artikeln! Väldigt kul att se Petter nämna dig och Svavelvinter! Grattis eller vad man säger.

Pål sa...

Kul att läsa! Jag spelledde Petter och några andra genom Svavelvinter och halva Oraklets fyra ögon. Tyvärr försvann han från spelgruppen i samband med att han gav ut sin första skiva. Minns att han han spelade en trollkarl som var pyroman och höll på att elda upp halva Arhem...

Erik Granström sa...

Pål: Ha, ha, känner igen syndromet. Jag spelade Svavelvinter med mina barn och då satte just en eldmagiker Malek Mangus hus i brand därför att shaguliten inte ville prata med sällskapet.

Joel Haglund sa...

Ha! Vår grupp sprutade ned Skoffare med VATTENSTRÅLE på öppen gata. Vakten var inte glada. Dagen därpå försökte de övertala Abrelax att han var törstig, och att lösningen på problemet var att dricka flaskan med gift de erbjöd honom... på öppen gata.

Roleplayers - messing with logic since the 70ies. :D