onsdag 11 januari 2012

Kartan på plats

Så här blev min inramning av Trakorienkartan. Den sitter precis framför mig där jag skriver så att jag lätt kan konsultera den.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har ej fått upp min ännu men snygg är den

Guendolin sa...

Var köpte du ramen, vilken modell och vilka mått är det på den? Om du kan svara på det. Det ser riktigt bra ut och jag skulle vilja få det lika fint.

Erik Granström sa...

Guendolin: Jag lät Ramhörnan på Vaksalagatan i Uppsala rama in kartan, valde en ram från deras sortiment och en beige passepartout vars färg mer plockar upp kartans färger än man ser på bilden. Falsmått 98,1 * 73 cm. Det kostade ca 2000 spänn men jag ville kosta på mig det eftersom en stor del av min tillvaro faktiskt kretsar kring detta land. Jag kollade på Gallerix tidigare och priset var i samma storleksordning. Enligt specifikationen så är själva ramen 900 kronor av kostnaden så det går nog att komma undan billigare. Glaset kostade bara 225 kr. Museieglas som inte reflekterar är betydligt dyrare.

Kristoffer Nåhem sa...

Snyggt! Jag var int elika lyckosam som vid Slaktare små och blev ej bland de 100 första att beställa. Jag har försökt nå Järnringen på deras hemsida men inte fått något svar. Jag är mycket intresserad av en karta i sådan kvalitet och format. Hur göra?

Erik Granström sa...

Kristoffer: Järnringen är avsomnade sedan ett tag om du inte visste det. Du ska istället ta dig till frialigan.se som ger ut kartan (och spel) och fråga där. Jag vet att fler kartor är på gång och kanske redan har kommit. De kommer att säljas separat åtminstone från Fria ligans webbplats och sf-bokhandeln.

Erik Granström sa...

Kristoffer: Jag hittar inget sätt att få tag på dig, men om du vill så kan du kontakta mig via FaceBook eller trakorien@hotmail.se.