lördag 9 juli 2011

Gästspel i Stockholm

Sf-bokhandeln i Stockholm har bett mig komma dit på deras fantasy-dag tisdagen den 12/7. Jag ska vara där sådär mellan 17.30 - 19.00 för lite snack om romanerna och om det nya rollspelet. Förhoppningsvis kommer någon från Fria ligan att vara med och vi tar med lite bilder och kartor från rollspelet.

Kom gärna dit om ni är intresserade för det är så tråkigt att sitta ensam.Bilden är en skiss av Magnus Fallgren över Hippodônfossilet på berget Ranz.

7 kommentarer:

Guendolin sa...

Stalkade dig på Eurocon så blir det inte lite läskigt om jag inte också kommer till SFBok? /Simon

Erik Granström sa...

Simon: Inte alls. Du är välkommen dit och som sagt har vi förhoppningsvis lite nytt att visa.

Calle sa...

Hej Erik! Jag (och min femårige son) tänker komma till SF-bokhandeln imorgon. Tror du att du kommer att vara tillgänglig även före ditt officiella framträdande, för till exempel signering av mina medhavda exemplar av Svavelvinter?
(Jag är inte helt säker på att vi kommer att vara kvar till 17:30, men jag hoppas det.) Vi ses! /Calle

Erik Granström sa...

Calle: Jag kommer så fort jag kan men har ett möte innan så det är nog osäkert om det blir före 17.30 dessvärre. Om du vill kan du kanske lämna ditt (dina?) exemplar av Svavelvinter i en kasse till personalen så kan jag signera dem när jag kommer dit och så kan du hämta dem senare. Lägg då med en lapp om det ska stå något speciellt, typ till en viss person.

Hoppas vi ses hur som helst!

Calle sa...

Tack för tipset, Erik. Jag tror inte jag vill släppa mina exemplar ifrån mig (vi snackar om riktiga dyrgripar - numrerade Svavelvinter exemplar nr 2 och 3!). Så vi tar dedikationen/signeringen vid ett senare tillfälle om jag inte fortfarande är kvar i butiken vid halv sex - man vet aldrig hur långt ett besök på SF-bok kan bli :-)
Lycka till imorgon!
/Calle

Erik Granström sa...

Calle: Nu lutar det åt att jag och Christian från Fria Ligan ändå kommer till sf-bokhandeln tidigare och håller vårt möte där så det kan hända att vi ses trots allt.

Victor Sjöström sa...

Kul att träffa dig och höra lite tankar om Trakorisk geografi. Tack för signeringen av Svavelvinter, håller på att läsa igenom den ett extra varv inför Slaktare Små. Nu ser jag fram emot framtida blogginlägg om Bythos, Nominatorn och de grå hallarna.

Trevlig sommar!