tisdag 1 mars 2011

Intervju i Malmö

Inte så mycket nytt för de inbitna kanske men nu kan ni läsa en färsk intervju med undertecknad på Malmö stadsbiblioteks hemsida.

2 kommentarer:

Kristoffer Nåhem sa...

Bra intervju!

Har lyckats väcka min bekantskapskrets intresse för Svavelvinter och vi väntar nu med spänning på Slaktare små. Teasern i pocketutgåvan håller klass!

Jag tycker att du lyckas beskriva många karaktärer med arketypiska drag så att man hittar personer i sin närhet eller i media som överensstämmer :-)

Dina syniska jämförelser med dagens samhälle och trångsynta personer framhåller jag som det allra bästa i böckerna/spelen.

Erik Granström sa...

Tack Kristoffer!

Betyder "väcka min bekantskapskrets intresse" att du fått ett antal personer att läsa boken. Kul att höra vad dessa andra generationens trakoriska invandrare i så fall tycker.

Just det där att plocka element till romanerna i historien och samtiden är ett av mina största nöjen. Jag redigerar just på sidan 313 av 353 i tredje eller fjärde redigeringsrundan. Som tidigare beskrivit så har jag olika fokus under varje genomgång - koherens, språk, beskrivningar etc.