fredag 14 oktober 2011

Slaktare små toppar listan hos sf-bokhandeln

Sf-bokhandelns topplista för oktober kom just upp och Slaktare ligger på första plats. Romanen är dessutom månadens rekommendation och presenteras med en smickrande recension skriven av Ola Hultin.

Svavelvinter hamnar som ni ser på fjärde plats i säljlistan efter de två böckerna Metro 2034 respektive 2033, även dessa från Coltso/Ersatz. Det ser ut som om placeringen gäller pocketen men eftersom den inte längre säljs så tror jag att det ska vara nyutgåvan. Jag har bett dem kolla och korrigera.

En väldigt bra start!

6 kommentarer:

Jonas Nordgren sa...

Superkul! Skönt att det inte har gått folk förbi att skrivs fantasy av världsklass på svenska.

Anonym sa...

Äntligen!!!!
Underbart är ett annat ord för som spontant dyker upp. Som Jonas tidigare skrev så är det högsta klass på böckerna då både story, karaktärer samt språkbruk är någonting utöver det vanliga. Nostalgi, javisst men inte till priset av sämre kvalite utan snarare tvärtom någonting som kryddar anrättningen en aning.

Med vänlig hälsning
Kenneth Welander

Anonym sa...

Grattis! Det har du sannerligen förtjänat!

Magister sa...

Det verkar som om alla tre SF-butikerna fortfarande har pocketutgåvan av Svavelvinter inne, så alldeles omöjligt är det inte.

Magister sa...

Sorry -- såg fel. Malmö har den inte inne längre, men de andra har den.

David sa...

Stort och välförtjänt grattis! Nu har jag plöjt igenom Svavelvinter igen (småskrattar fortfarande åt Blatifagus Stenmark-citat i slutet av boken) och är redo för Slaktare små. Jag återkommer med mer äckligt prisande när jag är klar med den.

(Och se för tusan till att skriva lite snabbare den här gången! 7 år mellan böckerna håller inte!)